Dealer (24) rijdt rond met enorme collectie drugs in Rotterdam Oost

CAPELLE A/D IJSSEL – Na een melding via ANPR (Automatic Numberplate Recognition) werd vrijdag rond 18.00 uur een personenauto gecontroleerd op de Herenburg in Capelle aan den IJssel.

Hierbij troffen de controlerende agenten een verborgen ruimte aan met daarin een grote voorraad verdovende middelen. Een 24-jarige man uit Rotterdam is aangehouden.

De verborgen ruimte bevond zich aan de bovenkant van het dashboard boven de kilometerteller. In deze ruimte werd een complete ‘snoepwinkel’ aan verdovende middelen aangetroffen met genoeg keuze voor meerdere klanten.

De verdovende middelen zijn in beslag genomen en de 24-jarige Rotterdammer moet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

1 REACTIE

  1. Waar ik wel benieuw naar ben is de reden waarom de auto was geregistreerd bij ANPR (Automatic Numberplate Recognition), de kleur van de aangehouden bestuurder, wat voor type auto het was, in welke staat de auto verkeerde en op wiens naam de auto stond geregistreerd. Door deze gegevens openbaar te maken kan meer transparantie en inzicht worden geschapen, bijvoorbeeld bij het complexe probleem van etnisch profileren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here