Tweede verdachte aangehouden voor gewelddadige dood De Colignystraat

DELFT – In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft, heeft zich maandagavond een 22- jarige man uit Delft op een politiebureau gemeld.

Lees ook: Aankondiging nieuwe corona maatregelen volg je hier

Het slachtoffer werd op dinsdag 1 september rond 14.15 uur in een woning aan de De Colignystraat in Delft aangetroffen. Het 36- jarige slachtoffer bleek te zijn neergestoken. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De 22- jarige verdachte is ingesloten aan een politiebureau en zal later worden gehoord. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit dodelijk steekincident. Op donderdag 29 oktober hielden Spaanse agenten al een 23- jarige man uit Delft aan. Voor deze verdachte heeft Nederland de Spaanse autoriteiten inmiddels verzocht om overlevering. Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Opsporingsprogramma’s
Op dinsdag 8 september en op dinsdag 20 oktober besteedden de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan deze zaak. Na deze uitzendingen werden er meerdere tips ontvangen.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here