Update Schietpartij Waldeck Pyrmontlaan

Foto: Wikimedia

ROTTERDAM – Op zondag 9 juni rond 21.30 uur hield de politie, met behulp van de politieheli, drie verdachten aan die betrokken zijn geweest bij een schietpartij aan de Waldeck Pyrmontlaan in Rotterdam- Kralingen.

Lees ook: Drie verdachten gelijk na schietpartij aangehouden

Inmiddels zitten zes personen vast, zijn twee vuurwapens in beslag genomen en zoekt de politie het motief onder andere in de wereld van verboden motorclubs.

Een van de aangehouden verdachten is vervoerd naar het ziekenhuis omdat hij een schotwond in zijn been had. Het gaat om een 33-jarige man met nog onbekende woonplaats. Deze man droeg een hesje (colors) van No Surrender, de motorclub die afgelopen week door de rechter verboden is.

Naast de 33-jarige gewonde man zijn nog vijf personen aangehouden: een 24 jarige man uit Culemborg, een 23-jarige man uit Alphen aan den Rijn, een 40-jarige man uit Sommelsdijk, een 36 jarige man met nog onbekende woonplaats en een vrouw van 27 jaar uit Hellevoetsluis.

In een voertuig van de verdachten troffen agenten twee vuurwapens aan. De verdachten worden verhoord. Ook ander onderzoek gaat verder.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here