Vuurwerk beschadigt auto en vernielt ruiten: politie Rotterdam zoekt getuigen

Foto: Politie

ROTTERDAM – Bewoners van het Rotterdamse Schalkeroord werden op vrijdagavond ruw opgeschrikt door de enorme klap van vuurwerk. De ontploffing beschadigde een auto en vernielde de ruiten van zeven kelderboxen en twee woningen.

Lees ook: Vanavond live uitzending rondom lockdown

Om 22.55 uur werd de politie gebeld voor de melding van het vuurwerk dat de schade had veroorzaakt. De vogels die voor de ravage verantwoordelijk waren, waren toen al gevlogen. Agenten spraken omwonenden en hielden een kort buurtonderzoek, maar dat leidde niet tot aanhoudingen.

Bekogeld
De gedupeerde bewoners regelden direct iemand voor het afdichten van de vernielden ramen. De persoon die die klus voor zijn rekening nam en een paar uur na de klap aan het werk was, werd door onbekenden bekogeld met eieren en tomaten. Ook nu waren de helden die voor deze idioterie verantwoordelijk waren verdwenen toen de politie aankwam.

Getuigen en beelden welkom
De politie zoekt getuigen van de vernieling. Heeft u het incident zien gebeuren of weet u wie de dader(s) zijn? Of heeft u wellicht beelden vanuit uw woning of van een dashcam? Bel de politie via 0900-8844, blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here