Wie zag man vluchten na schietpartij Putselaan

ROTTERDAM – De politie is dringend op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de schietpartij zondagavond bij een café aan de Putselaan.

Rond 22:15 uur werd na een ruzie op straat een kogel afgevuurd. Eén verdachte werd aangehouden, maar een tweede wist te ontkomen. De politie is geholpen met informatie over deze man.

Eerder op de avond onstond ruzie in het café tussen een bezoeker en de eigenaren. De bezoeker vertrok, maar kwam later op de avond met een tweede man terug. Een worsteling die vervolgens in het café startte, eindigde op straat, waarbij een van de mannen een schot loste. Niemand raakte gewond.

De schutter werd door omstanders in bedwang gehouden en werd door de toegesnelde agenten aangehouden. Het gaat om een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De tweede man kon vluchten. Hij ging er in een auto vandoor.

Heeft u informatie?
De politie zoekt mensen die iets hebben gezien en meer informatie hebben over de gevluchte verdachte, en de auto waarmee hij is weg gekomen. Mocht u in het bezit zijn van camerabeelden en de politie nog niet hebben gesproken, neem dan contact op. Ook alle andere informatie is meer dan welkom. U kunt bellen met 0900-8844, of uw tip anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here