Aanhouding voor knock-out slaan man op Prof Poelslaan

Foto: Pixabay

ROTTERDAM – De gouden tips kwamen binnen na de uitzending van Bureau Rijnmond. Daar werden camerabeelden getoond waarop de verdachte op 3 december een man uit het niets bewusteloos sloeg.

Meerdere getuigen meldden zich bij de politie, waardoor een 22-jarige man uit Vlaardingen kon worden aangehouden. Heel veel dank aan onze trouwe kijkers van het programma, de socials, en aan iedereen die de beelden heeft gedeeld.

Op maandag 3 december 2018 rond 20:48 uur werd zonder enige reden een man bewusteloos geslagen. Het slachtoffer was even naar een supermarkt gelopen op de Franselaan. Toen de 27-jarige bewoner even later terugkwam en zijn post bekeek bij zijn woning werd hij van achteren benaderd door een man die hem zonder enige aanleiding neersloeg. De man ging gelijk ‘out’ en werd even later door omstanders opgevangen.

De dader was inmiddels achter de vrouw aangelopen met wie hij aanvankelijk daar liep, in de richting van de Pasteursingel in de wijk Spangen. Het slachtoffer liep door de klap een zware hersenschudding op en had geen enkel idee wat er was gebeurd. Pas na drie maanden kon hij zijn werk weer volledig hervatten. Gelukkig waren er bewakingsbeelden van de mishandeling voorhanden waarop het hele voorval te zien was.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here