Ali B op zoek naar zangtalent

Foto: Wikimedia

ROTTERDAM – Ali B, rapper en coach bij The Voice of Holland is ook ambassadeur van de talentenjacht ‘Zo Zingt Zuid’. Een initiatief van de Alliantie Hand in Hand die samen werkt aan een opknapbeurt van de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk.

De zangcompetitie Zo zingt Zuid moet het gebied rond de Beijerlandselaan eens vrolijk op de kaart zetten, als tegenwicht voor de vaak negatieve berichten over verpaupering en criminaliteit. Ali B: ‘Tuurlijk is er veel aan de hand op Zuid en ze noemen het dan ook wel eens een drama. Maar laat dat nou de meest vruchtbare grond zijn om talent te ontwikkelen.’

Van smartlap tot urban
De organisatie van Zo Zingt Zuid is op zoek naar zangtalenten vanaf 13 jaar die op Rotterdam Zuid wonen. Je mag solo komen zingen, of met een groep van maximaal 6 personen. Je mag zelf bepalen welk lied je zingt; een eigen nummer, of jouw versie van een bestaand nummer. Wat voor stijl je kiest maakt niet uit, alles kan, van smartlap tot urban. Als je mee wilt doen, kun je tot 27 maart een video van je inzending uploaden op de site van van Zo zingt Zuid.

Het evenement vindt plaats op 27 april van 17.00 uur tot 21.00 uur. Het is vrij toegankelijk dus iedereen mag gratis komen kijken. Tijdens het stadsprogramma van het Eurovisie Songfestival krijgt de winnaar van dit grootse muziekspektakel de kans om op diverse plekken in de stad op te treden. Zo kan iedereen kennis maken met de grootste talenten van Rotterdam Zuid.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here