Een stuk theatergeschiedenis in je woonkamer, gebruikte spullen Theater Zuidplein te koop

ROTTERDAM – Theater Zuidplein verhuist. Een deel van de inrichting en bouwmaterialen is te koop voor een leuke prijs. Dé kans op een uniek stukje theatergeschiedenis in uw huis of op kantoor.

In de zomer verhuist Theater Zuidplein naar de Gooilandsingel. Honderden spullen gaan niet mee, zoals theaterstoelen, deuren, wc-potten en muziekinstallaties. Deze spullen zijn goud waard en verdienen een nieuwe bestemming. De spullen zijn vanaf nu online te koop op de materialenmarktplaats en in juni, na de laatste voorstelling, op te halen.

Materialenroutes
Bent u geïnteresseerd en wil je de spullen in het theater bekijken? Dat kan op 19 maart tussen 17.00 en 19.00 uur. Tijdens een speciaal evenement worden op die dag ‘materialenroutes’ georganiseerd. Medewerkers van Theater Zuidplein vertellen u dan de bijzondere verhalen achter de inrichting van het theater.

Unieke theateritems onder de hamer
Het evenement op 19 maart biedt naast de materialenroutes een programma met entertainment en inspirerende talks rondom het thema circulariteit in de bouw. Ook worden er circa twintig unieke theateritems geveild. Daar moet je als theaterliefhebber van Zuid natuurlijk bij zijn. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot inschrijven volgt snel.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here