Opknapbeurt Boulevard Zuid, Beijerlandselaan en groene Hilledijk

Foto: facebookpagina NPRZ

ROTTERDAM – Boulevard-Zuid wordt flink opgeknapt, net als de straten eromheen. Bewoners kunnen meedenken én meedoen om het gebied een positieve impuls te geven.

Na een jaar werken achter de schermen wordt de aanpak nu voor iedereen zichtbaar met het verwijderen van de luifels op de Groene Hilledijk. Na de demontage wordt er naar het stuc- en schilderwerk gekeken voordat er gevelherstel plaatsvindt. Daarna komen er nieuwe reclame-uitingen en op verschillende plekken zonweringen. Met pandeigenaren wordt ook gekeken naar het vervangen of aanpassen van de puien, voordeuren en dichte rolluiken.

De Alliantie Hand in Hand wil de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk aantrekkelijker maken voor alle bezoekers. Met een beter aanbod aan winkels, horeca en dienstverlening. Maar daar hebben uw hulp bij nodig!

Geef uw mening!
Het is belangrijk om te weten hoe het nu met de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk gaat én wat bezoekers van deze straten vinden. Door deze enquête in te vullen kunnen we rekening houden met uw wensen.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here