Rotterdamse politie en ME gaan viraal bij patatkraam

Foto: Dumpert

ROTTERDAM – Op sociale media kom je deze foto inmiddels overal tegen. In iedere Facebook groep komt hij wel een keer voorbij. ME in de rij bij een patatkraam.

Na een dag ondersteunen bij demonstraties is de politie/ME klaar met werken. Net zoals gewone mensen, zoals ook zij dat zijn, hebben de agenten aan het eind van een dag werken redelijke honger.

Een patatkraam in de buurt heeft meteen geholpen de honger van de tientallen agenten te stillen. Volgens reacties op de foto zouden de agenten een patatje ME(t) besteld hebben.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

2 REACTIES

  1. Rotterdamactueel wat is er hier bijzonder aan? Mogen die gasten niet eten? Is het speciaal dat politie eet? Ik snap het niet, schrijf liever iets zinnigs over Feijenoord mijn club! Daar wil ik al het nieuws over lezen en weten! Het boeit mij toch niet dat deze lui patat (ME)(T) eten al willen ze ook speciaal eten of pinda….

    • Hallo Johan, het nieuws in dit verhaal is dat in Nederland inmiddels 6 miljoen mensen deze post bekeken hebben en met iedereen delen omdat ze de grap: patatje ME-t leuk vinden. Als ergens een publiek voor is en mensen willen weten waar het vandaan komt, is het nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here