Weer twee verdachten (18) aangehouden in onderzoek naar rellen

Foto: Screenshot uit Twitter video

ROTTERDAM – Rechercheurs hielden maandag en dinsdag opnieuw twee verdachten aan op verdenking van geweldpleging tijdens de rellen in Rotterdam op 25 januari. Het gaat om 18-jarige jongens uit Rotterdam-Zuid.

Een van de jongens is te zien op de beelden met een pot van de supplementenwinkel. De andere jongen is te zien op de beelden bij de vernielingen en het gooien van een container en fiets op de rijweg.

Op 25 januari werden bijna zestig verdachten aangehouden. Sinds de start van het onderzoek zijn tot nu toe nog eens eenentwintig verdachten aangehouden. Het onderzoek naar de ongeregeldheden gaat onverminderd voort. Meer aanhoudingen worden dan ook verwacht.

Nieuwe beelden
Er worden nog steeds beelden bekeken. Donderdag zijn er weer nieuwe beelden van relschoppers te zien in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De twee mogelijk minderjarige verdachten die vorige week nog geblurd zijn getoond, hebben zich nog niet gemeld. Zij worden aanstaande donderdag ook herkenbaar getoond. Alle verdachten zijn zien te zien op https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/07-wie-herkent-de-verdachten-ongeregeldheden-rotterdam.html

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here