Wie herkent deze gewapende overvaller?

Foto: Politie

ROTTERDAM – Het was een angstige situatie in een filiaal van Kruidvat. Op zaterdag 9 maart kwam aan het Marinus Bolkplein een gewapende man de winkel binnen.

Terwijl er op dat moment klanten in de winkel aanwezig zijn, komt de man binnen. Hij loopt naar een medewerker toe en bedreigt deze met een pistool.

De man wil geld hebben, maar de medewerker legt hem tot twee keer toe uit dat er op dat moment geen geld voor handen is. Daarna vertrekt de overvaller.

Wie is deze man?
De man is klein en getint. Hij had een deel van zijn gezicht bedekt met een zwarte sjaal. De man droeg een donkere halflange jas en een nogal ruime spijkerbroek.

Kent of herkent u de man die door de politie gezocht wordt? Neem dan contact op met de politie.

Bureau Rijnmond
Ook in het programma Bureau Rijnmond is er aandacht besteed aan de zaak. Het stukje over de overval kun je hieronder zien.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

Een angstige situatie in een filiaal van Kruidvat NL aan het Marinus Bolkplein in Het Lage Land in Rotterdam-Oost. Op zaterdag 9 maart bedreigt een man daar, terwijl er klanten aanwezig zijn, een medewerker met een pistool.De man eist geld, maar de medewerker legt tweemaal uit dat er geen geld is. Daarna vertrekt de overvaller. Het is een kleine getinte man. Hij heeft een deel van zijn gezicht bedekt met een zwarte sjaal. Verder draagt hij een donkere halflange jas en een nogal ruime spijkerbroek. Wie helpt ons de dader vinden? #terugkijktip #BureauRijnmond

Slået op af Politie Rotterdam i Fredag den 17. maj 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here