Stadspenning ‘de Rotterdammert’ voor Maarten Struijvenberg

Foto: Mark de Rooij / Pixabay

ROTTERDAM – Maarten Struijvenberg, oud-raadslid van Leefbaar Rotterdam en oud-wethouder van Rotterdam, heeft vanmorgen bij zijn afscheid van de gemeenteraad Stadspenning ‘de Rotterdammert’ ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding vanwege zijn verdiensten voor Rotterdam in de gemeenteraadsvergadering uit handen van burgemeester Aboutaleb.

Maarten Struijvenberg (18 augustus 1974, Rotterdam) werd in maart 2010 geïnstalleerd als lid van de gemeenteraad van Rotterdam binnen de fractie Leefbaar Rotterdam. De volledige raadsperiode nam hij deel aan de commissie Bestuur, Veiligheid en Middelen en ook in de commissie Maatschappelijke Ondersteuning, Volksgezondheid, Sociale Zaken en Participatie.

Van mei 2014 tot juli 2018 heeft Struijvenberg de stad gediend als wethouder Werkgelegenheid en Economie. Bij de start van deze bestuurlijke periode in maart 2018 keerde hij terug in de gemeenteraad als raadslid van Leefbaar Rotterdam. Eerder deze week is hij in Capelle aan den IJssel geïnstalleerd als wethouder Bouwen, Verkeer en Onderwijs.

Over Stadspenning ‘De Rotterdammert’
Met Stadspenning ‘de Rotterdammert’ eert de stad professionals die zich intensief hebben ingezet voor Rotterdam en zich daarbij zeer verdienstelijk hebben gemaakt. De Rotterdammert is een bronzen penning. Op de voorzijde staat het gemeentelijke wapen met ‘Sterker door Strijd’ en de naam van de onderscheiding. De achterzijde toont de Rotterdamse skyline, de naam van de ontvanger, de uitreikingsdatum en daaronder ‘Als dank voor uw grote inzet voor de stad Rotterdam’.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here