Informatiebijeenkomst over woningbouw Parkhaven

Foto: Guilhem Vellut (Parkhaven 2016)

ROTTERDAM – In het restaurant Dudok in Het Park vinden op dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei informatiebijeenkomsten plaats over mogelijke woningbouw aan de Parkhaven. Omwonenden worden uitgenodigd om in gesprek te gaan over de ideeën.

De ontwikkelcombinatie Parkhaven Partners heeft aan de gemeente een plan gepresenteerd voor woningbouw aan de Parkhaven, in het gebied links en rechts van de Euromast. De gemeente ziet kansen in het voorstel van de Parkhaven Partners, maar wil wel dat er eerst uitgebreid onderzoek plaatsvindt naar de wenselijkheid en haalbaarheid van woningbouw op deze plek. Dat onderzoek gaat de komende tijd gebeuren.

Ideeën voor Parkhaven
Tijdens de informatiebijeenkomsten presenteren Parkhaven Partners en de gemeente de ideeën die er zijn voor deze locatie. Dit gebeurt aan de hand van de thema’s woningbouw, groen en duurzaamheid, verkeer en de inrichting van de openbare ruimte, zoals de Parkkade. Op de bijeenkomst willen de gemeente en Parkhaven Partners graag over de ideeën in gesprek gaan met omwonenden, ondernemers aan de Parkhaven en andere belanghebbenden en geïnteresseerden.

De ontwikkelcombinatie Parkhaven Partners bestaat uit de marktpartijen Heijmans Vastgoed, ERA Contour, J.P. van Eesteren, Vesteda en de woningcorporatie Woonbron.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Rotterdam Actueel dan nu op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here